Pentru clipe de relaxare și vise frumoase

Bucurați-vă de un somn odihnitor și liniștit într-unul din cele 5 dormitoare ale cabanei noastre!

Capacitate: 3 persoane

Camera 1

Situată la etajul 2 al cabanei, Camera 1, îmbină confortul unui dormitor matrimonial cu priveliștea asupra stațiunii și împrejurimilor care poate fi admirată de pe balconul acesteia. Spațioasă, dotată cu baie proprie, televizor, internet și mobilier cu un design modern, Camera 1 dispune de un pat dublu matrimonial și o canapea extensibilă pe care poate dormi 1 copil.
În baie, pe lângă dotările de bază, oaspeții au la dispoziție prosoape, produse de igienă și uscător de păr.

Capacitate: 4 persoane

Camera 2

Situată la etajul 2 al cabanei, Camera 2, îmbină confortul unui dormitor matrimonial cu priveliștea asupra pădurii și împrejurimilor care poate fi admirată de pe balconul acesteia. Spațioasă, dotată cu baie proprie, televizor, internet și mobilier cu un design modern, Camera 2 dispune de un pat dublu matrimonial și o canapea extensibilă pe care pot dormi 2 copii. În baie, pe lângă dotările de bază, oaspeții au la dispoziție prosoape, produse de igienă și uscător de păr.
Capacitate: 4 persoane

Camera 3

Situată la etajul 2 al cabanei, Camera 3, îmbină confortul unui dormitor matrimonial cu priveliștea asupra împrejurimilor care poate fi admirată de pe balconul acesteia. Spațioasă, dotată cu baie proprie, televizor, internet și mobilier cu un design modern, Camera 3 dispune de un pat dublu matrimonial și o canapea extensibilă pe care pot dormi 2 copii. În baie, pe lângă dotările de bază, oaspeții au la dispoziție prosoape, produse de igienă și uscător de păr.
Capacitate: 3 persoane

Camera 4

Situată la etajul 2 al cabanei, Camera 4, îmbină confortul unui dormitor matrimonial cu priveliștea asupra stațiunii și împrejurimilor care poate fi admirată de pe balconul acesteia. Spațioasă, dotată cu baie proprie, televizor, internet și mobilier cu un design modern, Camera 4 dispune de un pat dublu matrimonial și o canapea extensibilă pe care poate dormi 1 copil. În baie, pe lângă dotările de bază, oaspeții au la dispoziție prosoape, produse de igienă și uscător de păr.
Capacitate: 4 persoane

Camera 5

Situată la parterul cabanei, Camera 5 este singura cameră din cabană prevazută cu intrare separată, fiind perfectă pentru familiile care doresc mai multă intimitate. Camera 5 este de asemenea, cel mai spațios dormitor, fiind dotat cu baie proprie cu cabină de duș, televizor, internet și mobilier cu un design modern, pat dublu matrimonial și o canapea extensibilă pe care pot dormi 2 copii. În baie, pe lângă dotările de bază, oaspeții au la dispoziție prosoape, produse de igienă și uscător de păr.
Scroll to Top