Pentru mese în familie și timp de calitate

Vă așteptăm să petreceți zile însorite și seri târzii în frumosul nostru foișor închis cu ferestre largi, prin care puteți admira magnificul peisaj bucovinean.

Foișor

Știm cu toții că nimic nu se compară cu un grătar bine făcut, cu o porție de scrijele, cu un pahar de țuică sau o cană de vin fiert, mai ales când vine vorba de Bucovina, de aceea, am creat un un foișor închis cu ferestre mari, prevăzut cu terasă și baie de serviciu, în care adulții pot petrece după-amiezi plăcute si nopți târzii, fără să îi stingherească pe cei mici.

Considerat atracția principală a Guest House Bucovina, foișorul, are o suprafață de aproximativ 45 m.p., fiind amplasat în curtea unității, în imediata apropiere a locului de joacă.

Fiind un spațiu mai intim, retras, reprezintă locul perfect pentru cei care vor sa stea la povești sau să petreacă în timp ce copii se odihnesc în cabană.

Dotat cu o bucătarie complet utilată, cuptor din cărămidă, plită pentru scrijele, grătar, afumătoare, frigider, loc de luat masa și spațu de relaxare, foișorul va deveni rapid spațiul preferat al oricăruia dintre oaspeții noștri cu atât mai mult cu cât priveliștea din jur și accesul spre spațiul de joacă,  le permite părințiilor să se destindă și în același timp, să ii supravegheze pe cei mici.

Am putea să continuăm la nesfarșit cu povești despre acest locușor preferat de către toți cei care ne-au călcat pragul, însă lăsăm imaginile să vorbească pentru noi, și de asemenea, vă așteptăm să petreceți clipe de neuitat la Cabana Guest House Bucovina.

Pentru că și copii au nevoie de activități distractive

Vă punem la dispoziție un loc de joacă unde copiii dumneavoastră se pot juca, recrea și își pot crea amintiri plăcute

Spațiu de joacă

Când vine vorba de vacanțe reușite în familie, trebuie întodeauna să ne asiguram ca cei mici vor petrece de asemenea timp de calitate în locația aleasă, motiv pentru care un spațiu de joacă este ideal și nu trebuie să lipsească din curtea nici unei unități de cazare.

Situat in curtea cabanei, în fața foișorului, spațiul de joacă a fost conceput astfel încât copii sa poată desfașura activități creative si distractive, fiind întodeauna în preajma părinților, care îi pot supraveghea de pe terasa foișorului sau de pe balansoarul din apropiere.

Prevăzut cu leagăne, tobogan, structuri de cățărat, spațiu de joaca cu nisip, măsuță cu scăunele și diverse jucării, spațiul de joacă va fi locul preferat al copilașilor dumneavoastră în zilele însorite și nu numai. Iar pentru cei care iubesc mișcarea și vor să joace un meci de fotbal, fie ei mari sau mici, vă punem la dispoziție și un mini-teren de fotbal, de aproximativ 36 m.p. amplasat în spatele foișorului.

Într-un cadru natural de o frumusețe aparte, în aerul curat de munte, departe de agitația orașului, copii voștri vor avea parte de o vacanță sau de un sfârșit de săptămâna la care fiecare copil visează, plin de zâmbete și culoare.

Scroll to Top